HTC Desire 530‎

< < Menu

Ladda ner teman

Hitta och ladda ner färdiga teman som gör det enkelt för dig att anpassa din HTC Desire 530.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Teman.
  2. Tryck på Komma igång.
  3. Logga in med önskat konto.
  4. På skärmen Rekommenderas, svep åt vänster eller höger under varje kategori för att bläddra bland rekommenderade objekt.
  5. För att se alla tillgängliga objekt för en kategori, svep åt vänster och tryck på Visa alla.
  6. Tryck på ett objekt för att se detaljskärmen.
  7. Tryck på Hämta.

För att tillämpa temat efter att det har laddats ner, tryck på Verkställ. Om temat har anpassade ljud, kommer alla dina ringsignaler och andra signaler också att ändras.