HTC Desire 530‎

< < Menu

Tala in textinmatning

Har du inte tid att skriva? Försök att mata in orden genom att säga dem.
  1. Tryck på ett område där du vill ange text.
  2. På tangentbordet på skärmen, tryck och håll på .
  3. När du ser den animerade mikrofonknappen och orden "‍Tala nu"‍, säg de ord du vill mata in.
    Tips: Ställ in röstinmatningsspråk genom att trycka på språkfältet ovanför mikrofonknappen. Du kan välja ett eller flera språk. Tillgängliga språk kan variera.
  4. Om ett ord inte överensstämmer med vad du sagt och är understruket, tryck på det understrukna ordet för att radera det eller se fler alternativ.
  5. Ange interpunktion genom att uttala dess namn (t.ex. genom att säga "‍komma"‍).