HTC Desire 530‎

< < Menu

Använda Trace-tangentbord

Istället för att trycka på knapparna på skärmtangentbordet kan du "‍spåra"‍ för att skriva in ord.
Viktigt: Den här funktionen är endast tillgänglig för latinska språk.
  1. Slå på Trace-tangentbord i Inställningar > Språk och tangentbord > HTC Sense Input.
  2. På skärmtangentbordet, mata in ett ord genom att föra fingret från en bokstav till en annan.
  3. Lyft fingret när inmatningen är klar.
  4. Om du vill fortsätta att skriva in text, svep med fingret över bokstäverna igen för att ange nästa ord.
Obs!: Om ordet som visas efter att du har spårat inte är det du vill så kan du:
  • Trycka på ett ord i förslagslistan.
  • Trycka på pilen intill förslagslistan för att visa fler alternativ.