HTC Desire 530‎

< < Menu

nano-SIM-kort

HTC Desire 530 använder ett nano-SIM-kort.
Använd endast ett standard nano-SIM-kort. Isättning av ett modifierat kort som är tjockare än ett vanligt nano-SIM-kort kan göra att kortet inte passar ordentligt eller medföra skador på kortplatsen.

Sätta in ett nano-SIM-kort

1. Kontrollera att HTC Desire 530 är avstängd och håll den stadigt med framsidan vänd nedåt.
  2. Öppna luckan för kortplatsen med din tumme eller ett finger.
  3. Öppna luckan för nano-SIM-kortets plats.
  4. För in ett nano-SIM-kort på kortplatsen med kortets guldkontakter vända uppåt och det avfasade hörnet vänt utåt.
  5. När du sätter tillbaka facket för nano-SIM-kortet se till att det är vänt uppåt så att nano-SIM inte ramlar ut. Tryck facket hela vägen in i kortplatsen.
  6. Stäng luckan för kortplatsen. Tryck nedifrån och upp mot luckans övre del för att låsa den på plats.

Ta bort ett nano-SIM-kort

Viktigt: Stäng av HTC Desire 530 innan du tar ut kortet.
  1. Öppna luckan för kortplatsen med din tumme eller ett finger.
  2. Dra ut facket för nano-SIM-kortplatsen och ta ut nano-SIM-kortet.
  3. Stäng luckan för kortplatsen. Tryck nedifrån och upp mot luckans övre del för att låsa den på plats.