HTC Desire 530‎

< < Menu

HTC Desire 530

1. STRÖM
  2. VOLYM-knappar
  3. Hörlur
  4. 3,5 mm hörlurskontakt
  5. Främre kamera
  6. Avståndssensor
  7. nano-SIM-kortplats
  8. microSD-kortplats
  9. Mikrofon
  10. USB-anslutning
Viktigt:
Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.
Obs!:
  • Om du vill använda ett fodral eller skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Köpa ett fodral eller skärmskydd för HTC Desire 530.
  • Undvik att vätska eller damm kommer in i mikrofonens öppning för att förhindra skador på mikrofonen.
  • Undvik att koppla headset från tredje-part eller tillbehör med metall som dinglar nära headsetkontakten. Användning av dessa kan påverka mottagningen.
  • Ta inte isär telefonens delar. Försök inte bända upp telefonen eller ta ut batteriet med våld. Detta kan skada telefonen eller dess elektronik och gör garantin ogiltig.