HTC Desire 530‎

< < Menu

Hur startar jag om telefonen i Säkert läge?

Ibland kan en app från tredje part göra att telefonen blir långsam, fungerar dåligt eller fryser. I Säkert läge avaktiveras tillfälligt alla programaktiviteter från tredje part. Om telefonen fungerar som den ska medan den är i Säkert läge, så orsakas problemet av en app från tredje part och är troligtvis inte ett hårdvaruproblem.
  1. Medan telefonen är på, tryck och håll ner STRÖM-knappen i några sekunder för att stänga av telefonen.
  2. När du tillfrågas tryck och håll ner Stäng av.
  3. När du ser dialogrutan Starta om i felsäkert läge tryck på OK.Telefonen kommer att starta om och du bör se Säkert läge på den nedre delen av skärmen.
  4. Testa telefonen för att se om Säkert läge löser problemet.Om så är fallet, avinstallera nyligen nerladdade program som kan vara orsaken till problemet.
  5. För att växla tillbaka till normalläge, stäng av telefonen och slå på den igen.

Du kan också starta om i Säkert läge med hjälp av hårdvaruknappar. Tryck på STRÖM-knappen för att slå på telefonen. När du ser HTC-logotypen på skärmen, tryck och håll ner VOLYM NER till du ser Säkert läge på den nedre delen av skärmen.