HTC Desire 530‎

< < Menu

Vad är nytt och annorlunda med HTC Desire 530?

HTC Desire 530 använder Android 6.0 Marshmallow och en helt nydesignad Kamera-app.

Vad är nytt i Android 6.0 Marshmallow

• Now on Tap söker intuitivt efter relaterad information direkt i appen, till exempel medan du tittar på ett meddelande eller en hemsida.
  • Det finns en Minne-inställning som visar hur minnet används på telefonen.
  • För att skydda din telefon och integritet, har Android 6.0 Marshmallow förbättrat sättet för appar att få tillgång till vissa uppgifter eller funktioner, till exempel kontakter eller mikrofonen.
  • Använd ditt nuvarande minneskort som flyttbar lagring som kan sättas in och kommas på vilken som helst Android-telefon. Eller om det är ett helt nytt kort, kan du ställa in det som intern lagring.
  • Doze-läge och App-viloläge hjälper att spara batteritiden genom att begränsa nätverksåtkomst när telefonen inte laddas, och när telefonen eller appar inte används under en längre tid.

Bildfunktioner

Växla snabbt mellan att slå på eller stänga av HDR på kamerans sökare.

Vad har förändrats

• HTC BlinkFeed har utvecklats till en tjänsteplattform som kan aggregera innehåll från partnertjänster på ett enda ställe. News Republic är vår första partner.
  • HTC Backup-tjänsten är inte längre tillgänglig. Använd HTC Restore för att återställa säkerhetskopior som sparats med HTC Backup till telefonen.
  • Att skicka ett vCard via SMS stöds inte. Du kan fortfarande skicka ett vCard via MMS.