HTC Desire 530‎

< < Menu

Hur stänger jag av TalkBack medan jag använder telefonen?

För att stänga av TalkBack pausa den först så att du kan navigera normalt på pekskärmen och sedan stänga av den i Inställningar.
  1. På startsidan rita ett "‍L"‍ med fingret för att visa TalkBack-kontroller.
  2. Tryck på Pausa återkoppling.
  3. Tryck på OK-knappen och tryck två gånger på skärmen för att pausa TalkBack.
  4. Gå till Inställningar > Tillgänglighet > TalkBack och tryck sedan på På/av-knappen för att stänga av TalkBack.