HTC Desire 530‎

< < Menu

Hur kan jag säkerhetskopiera till mitt Google-konto?

Det finns många sätt för att säkerhetskopiera ditt personliga innehåll på telefonen till ditt Google-konto. Till exempel, för att säkerhetskopiera dina bilder och videor måste du slå på funktionen för säkerhetskopiering i Google Foto. Om du vill säkerhetskopiera filer och dokument kan du slå på funktionen Automatisk säkerhetskopiering i Google Drive.

Du kan även slå på Android Backup-tjänsten i Inställningar när du vill säkerhetskopiera de flesta av dina inställningar och programdata.
Öppna appen Inställningar och tryck på Säkerhetskopiera och återställ. Tryck på Säkerhetskopiera mina data.

Här är några av de objekt som Android Backup-tjänsten kan säkerhetskopiera till ditt Google-konto:

Alternativ Exempel
Inställningar
  • Wi‍-Fi nätverk och lösenord
  • Systeminställningar såsom datum, tid, språk, inmatningställningar och visningsinställningar
Appdata
  • Inställningar för Google appar såsom Gmail, Google Kalender och Play Store
  • Kontaktlista, samtalshistorik och textmeddelanden
  • Listan över städer i HTC Väder-appen
Inte alla appar från tredje part stödjer säkerhetskopiering av sina programdata genom Android Backup-tjänsten.
Anpassade inställningar
  • Startsidans bakgrund

När du återställer innehåll från din gamla telefon, kan startsidans bakgrund kanske inte återställas om din gamla telefon har en annan skärmupplösning än HTC Desire 530.

• Widgetar och programikoner på startsidan – beror på widgetens kompatibilitet
  • Alarm och ringsignaler