HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Pekljud och vibration

Vissa personer gillar ljudet eller vibrationerna när de pekar skärmen, andra gör det inte. Du kakn slå på eller stänga av olika typer av pekljud och vibrationer på HTC Desire 10 lifestyle.
  • Pektoner när du pekar på telefonens knappsats
  • Pekljud när du pekar på skärmobjekt
  • Ljud på skärmlåset
  • Ljud för dra-ner-för-att-uppdatera
  • Vibrationer när du trycker på hårdvaruknappar
  • Pekljud och vibration när du trycker på tangentbordet

Stänga av och slå på pekljud och vibrationer

1. Startsidan tryck på > Inställningar > Ljud och meddelande.
  2. I System, välj det alternativ som du vill slå på eller stänga av.

Stänga av tangentbordsljud och vibration

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Språk och tangentbord > TouchPal > Allmänna inställningar.
  3. När skärmen Allmänna inställningar visas kan du göra följande:
    • Tryck på Tangentljud, rensa Systemvolym och dra sedan reglaget hela vägen åt vänster för att stänga av tangentljud.
    • Tryck på Tangentvibration, rensa Systemstandard och dra sedan reglaget hela vägen åt vänster för att stänga av tangentvibration.
  4. Tryck på OK.