HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Använda HTC BoomSound med hörlurar

Koppla in dina hörlurar och slå på HTC BoomSound med Dolby Audio för att njuta av ett raffinerat ljud på ett mer personligt sätt.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Anslut hörlurarna till hörlursuttaget.
  3. Tryck på HTC BoomSound med Dolby Audio På/av-knappen.
  4. Tryck på HTC BoomSound med Dolby Audio och välj sedan ett alternativ på skärmen Välj dina hörlurar. HTC Desire 10 lifestyle minns vilken hörlursprofil du har valt så att du inte behöver välja den igen nästa gång.
Obs!: HTC BoomSound med Dolby Audio är inte tillgänglig via HDMI, Bluetooth, Miracast eller USB-ljudutgång.