HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Strömma musik till Blackfire kompatibla högtalare

Spela musik samtidigt till flera Blackfire kompatibla högtalare från HTC Desire 10 lifestyle.

Innan du börjar se till att högtalarna är anslutna till ditt Wi‍-Fi-nätverk. Se dokumentationen som medföljer högtalarna för att ställa in och ansluta dem till ditt Wi‍-Fi-nätverk.
  1. När du har anslutit högtalarna till ditt Wi‍-Fi-nätverk, öppna en musik-app på HTC Desire 10 lifestyle.
  2. Svep uppåt med tre fingrar på skärmen.

HTC Desire 10 lifestyle slår då automatiskt på Wi‍-Fi och skannar för medieenheter på ditt Wi‍-Fi-nätverk. De tillgängliga högtalarna kommer då att visas.

3. Tryck på den högtalare som du vill ansluta till.
  4. Börja spela upp musik i musikappen. Du kommer då att höra musiken från den högtalare du valt.
  5. För att växla mellan högtalare eller gruppera dem, svep uppåt på skärmen igen med tre fingrar.
    • För att strömma musik till en annan högtalare, tryck på den.
    • För att gruppera högtalare så att musiken spelas genom dem samtidigt, tryck på Grupp-knappen bredvid en högtalares namn, välj de andra högtalarna du vill gruppera tillsammans med den och tryck sedan på OK.

Ändra namn på högtalare

Du kan byta namn på dina Blackfire kompatibla högtalare i Inställningar.
  1. Kontrollera att högtalarna är anslutna till ditt Wi‍-Fi nätverk.
  2. Startsidan tryck på > Inställningar > HTC Connect.

HTC Desire 10 lifestyle slår då automatiskt på Wi‍-Fi och skannar för medieenheter på ditt Wi‍-Fi-nätverk. De tillgängliga Blackfire-högtalarna kommer då att visas.

3. Tryck på bredvid ett högtalarnamn.
  4. Ange det nya högtalarnamnet och tryck på Klart.