HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Använda HTC Desire 10 lifestyle som en Wi‍-Fi-hotspot

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla HTC Desire 10 lifestyle till en Wi‍-Fi-hotspot.

Viktigt:
  • Se till att dataanslutningen är aktiverad.
  • Du måste ha en godkänd dataanslutning som kopplats till ditt konto av din mobiloperatör för att använda denna tjänst. Enheter som är anslutna till din Wi‍-Fi-hotspot använder data från ditt mobilabonnemang.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Under Trådlöst nätverk och nätverk, tryck på Mer.
  3. Tryck på Delning av mobilt nätverk > Mobil WiFi-Hotspot.

Första gången du slår på Wi‍-Fi-hotspot måste du ställa in den.

4. Ange ett namn för surfzonen eller använd standardnamnet.
  5. Ange ett lösenord eller använd standardlösenordet.

Lösenordet är nyckeln som andra behöver ange på sina enheter så att de kan ansluta och använda HTC Desire 10 lifestyle som en trådlös router.

6. För att göra din Wi-Fi-hotspot säkrare, tryck på > Avancerat.

Välj bland tillgängliga inställningar och tryck sedan på .

7. Tryck på Mobil Wi-Fi Surfpunkt På/av för att slå på den.

HTC Desire 10 lifestyle är förberedd för att användas som en Wi‍-Fi-hotspot när du ser i statusfältet.

Viktigt: För att minimera säkerhetsrisken, använd standardinställningarna för säkerhet och ange ett starkt och unikt lösenord.