HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Kontrollera Väder

Använd programmet och widgeten Väder för att kontrollera aktuellt väder och se väderprognoser för de kommande dygnen. Utöver vädret på din aktuella position visar det här programmet även väderprognoser för andra orter i världen.
  1. Tryck på väderdelen på Väderklocka-widgeten på startsidan för att öppna Väder-programmet.Du ser väderinformation för den aktuella platsen.
  2. Svep med fingret till flikarna Varje timme och Prognos för att visa väderprognoserna för din nuvarande plats.
  3. Se vädret i andra städer genom att trycka på och sedan välja den stad som du vill se vädret för.
  4. För att lägga till fler orter, tryck på och skriv in staden.
  5. För att ändra temperaturskalan, uppdateringsschemat och mer tryck på > Inställningar.
Dina inställningar i programmet Väder styr även väderinformationen som visas i Klocka.