HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Din kontaktlista

I Kontakter-appen listas alla kontakter du har lagrat i HTC Desire 10 lifestyle och från de onlinekonton som du är inloggad på. Använd Kontakter-appen för att enkelt hantera kommunikation med personer som är viktiga för dig.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kontakter.
  2. På din kontaktlista kan du:
    • Öppna din profil och redigera din kontaktinformation.
    • Skapa, redigera, hitta eller skicka kontakter.
    • Tryck på en kontakt för att hitta sätt att snabbt ta kontakt med personen.
    • Se när en kontakt har skickat dig ett nytt meddelande.
Tips: För att sortera dina kontakter efter för- eller efternamn, tryck på > Inställningar > Sortera kontakter efter.

Filtrera din kontaktlista

När kontaktlistan blir lång, kan du välja vilka kontaktonton som ska visas.
  1. På fliken Kontakter trycker du på Telefonbok.
  2. Välj de konton som innehåller de kontakter du vill visa.
  3. Tryck på .

Hitta kontakter

Sök efter kontakter som sparats på HTC Desire 10 lifestyle, din företagskatalog om du har ett ExchangeActiveSync-konto, eller sociala nätverk du loggat in på.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kontakter.
  2. Från fliken Kontakter kan du:
    • Hitta kontakter i kontaktlistan. Tryck på och skriv in de första bokstäverna i ett kontaktnamn i rutan Sök i Kontakter.
    • Sök kontakter i företagskatalogen. Tryck på , skriv in de första bokstäverna i ett kontaktnamn i rutan Sök i Kontakter och tryck sedan på Sök kontakter i din Företagskatalog.
Tips: Utöver att söka efter en kontakt efter namn, kan du söka med hjälp av en kontakts e-postadress eller företagsnamn. På fliken Kontakter trycker du på > Inställningar > Sök kontakter efter, och välj sedan ett sökkriterium.