HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Skicka ett MMS

Viktigt: Innan du bifogar och skickar en högupplöst video, komprimera den först så att filstorleken inte överskrider storleksgränsen för meddelanden.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på .
  3. Ange ett kontaktnamn, mobiltelefonnummer eller e-postadress i Till-fältet.
  4. Tryck på området där det står Lägg till text och skriv sedan ditt meddelande.
  5. Tryck på och välj sedan typ av bilaga.
  6. Välj eller bläddra för att hitta objektet som ska bifogas.
  7. När du bifogat en fil trycker du på för att se alternativen för att byta ut, visa eller ta bort bilagan.
  8. Tryck på eller tryck på för att spara meddelandet som ett utkast.