HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Ta emot samtal

När du får ett telefonsamtal från en kontakt, visas skärmen för inkommande samtal.
Tips: HTC Desire 10 lifestyle justerar automatiskt ringsignalsvolymen när du använder funktionerna diskret ringsignal och fickläge.

Svara eller avvisa ett samtal

Gör ett av följande:
  • Tryck på Svara eller Accept. ej.
  • Om du har ställt in en låsskärm, dra eller uppåt.

Tysta ringljudet utan att avvisa samtalet

Gör ett av följande:
  • Tryck på knappen VOLYM NER eller VOLYM UPP.
  • Tryck på STRÖM-knappen.
  • Placera HTC Desire 10 lifestyle neråt på en jämn yta.
    Obs!: Om Vänd för att tysta-alternativet i Ljud och meddelande-inställningar är inställd på Tysta en gång, kommer HTC Desire 10 lifestyle ändå att ringa vid efterföljande inkommande samtal.