HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Ringa ett nödsamtal

I vissa regioner kan du ringa nödsamtal från HTC Desire 10 lifestyle även om nano-SIM-kortet har spärrats eller om du inte har ett sådant installerat.
Viktigt: Om du inte har någon nätverkssignal kan du inte ringa ett nödsamtal.
  1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna appen Telefon.
  2. Ange det lokala nödsamtalsnumret och tryck sedan på Ring.
Tips: Om du har aktiverat men glömt bort lösenordet till skärmlåset eller ditt grafiska lösenord kan du fortfarande ringa nödsamtal genom att trycka på Nödsamtal på skärmen.