HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Vad är HTC BlinkFeed?

Få de senaste nyheterna om dina intressen eller statusuppdateringar från dina vänner direkt i HTC BlinkFeed. Ställ in de sociala nätverk, nyhetskällor m.m. som ska visas.
  • Svep uppåt eller nedåt för att bläddra bland nyheterna i HTC BlinkFeed.
  • Tryck på plattan för att visa innehållet. Om det är en videoplatta kan du titta på videon i fullskärmsläge, höra ljudet och styra uppspelningen.
  • Medan du tittar på en nyhetsartikel, svep åt vänster eller höger för att se fler nyheter.
  • När du är i HTC BlinkFeed så kan du trycka på eller för att bläddra till toppen.
  • Skrolla högst upp och dra ner skärmen för att uppdatera strömningen manuellt.
  • Svep åt höger i HTC BlinkFeed för att öppna den utskjutbara menyn där du kan välja vilken typ av flöden eller anpassade ämnen som ska visas.
Obs!: Du ser klockwidgeten i HTC BlinkFeed om du har ställt in HTC BlinkFeed som huvudstartsida.