HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Starta om HTC Desire 10 lifestyle (Mjuk omstart)

Om HTC Desire 10 lifestyle kör långsammare än normalt, slutar svara på kommandon eller har ett program som inte fungerar korrekt, kan du försöka med att starta om telefonen och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen.
  2. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.

HTC Desire 10 lifestyle svarar inte?

Om HTC Desire 10 lifestyle inte svarar när du trycker på skärmen eller knapparna kan du ändå starta om den.
Tryck och håll ner STRÖM- och VOLYM NER-knapparna i minst 12 sekunder. HTC Desire 10 lifestyle startar om automatiskt.