HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Överföra iPhone-innehåll till din HTC-telefon

Med HTC Sync Manager kan du enkelt överföra iPhone-innehåll som t.ex. kontakter, meddelanden, bakgrunder, kamerafoton m.m. till din HTC-telefon.
Viktigt: Du måste använda iTunes 9.0 eller senare för att först säkerhetskopiera ditt iPhone-innehåll till datorn.
  1. Anslut din iPhone och din HTC-telefon till datorn.
  2. I HTC Sync Manager, klicka på Startsida > Överföring och säkerhetskopiering.
  3. Klicka på Kom igång-knappen.
  4. Om du inte har använt iTunes för att säkerhetskopiera ditt iPhone-innehåll till datorn, vänligen gör detta innan du fortsätter.
  5. Välj din iPhone säkerhetskopiefil och klicka på OK.
  6. Välj de innehållstyper som du vill överföra till din HTC-telefon.

Du kan välja om du vill ersätta innehållet på din HTC-telefon med iPhone-innehållet.

7. Klicka på Starta. Vänta tills HTC Sync Manager slutför överföring av innehåll.