HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Installera HTC Sync Manager på datorn

Du kan installera HTC Sync ManagerWindows XP eller senare versioner. För att installera det på en Mac-dator behöver du OS X 10.6 eller senare versioner.

1. Hämta installationsprogrammet för HTC Sync Manager på HTC:s supportwebbplats: htc‍.‍com‍/‍hsm‍/.
  2. Kör installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Anslut telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln. HTC Sync Manager öppnas.
Obs!:
  • Om du har problem med installationen av HTC Sync Manager, stäng alla öppna program och installera om. Om problemen kvarstår, avaktivera antivirusprogrammet tillfälligt och försök att installera igen
  • Om du avaktiverat antivirusprogrammet måste det återinstalleras efter installation av HTC Sync Manager.