HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Om HTC Sync Manager

HTC Sync Manager stödjer en dator som kör ett Windows- eller OS X-operativsystem.

Det här kan du göra med HTC Sync Manager.

Visa och hantera media på din dator och telefon

• Bläddra och hantera musik, foton och videor som finns på din dator och telefon.
  • Importera iTunes och Windows Media Player spellistor från datorn till HTC Sync Manager.
  • Skapa spellistor från musik på telefonen eller datorn och synkronisera sedan dessa spellistor till båda enheterna.
  • Spela musik och video med den inbyggda spelaren.

Överför innehåll

• Överför iPhone foton, textmeddelanden, kontakter m.m. till din HTC-telefon.
  • Importera all musik, foton och video från din HTC-telefon till datorn.
  • Kopiera markerad musik, foton och video från datorn till telefonen.
  • Importera dokument från datorn till telefonen.

Säkerhetskopiera och återställ

Säkerhetskopiera din HTC-telefon till datorn så att du kan återställa din säkerhetskopia till samma telefon eller en annan HTC-telefon.

Synkronisera data

Synkronisera data mellan telefonen och datorn.