HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Ta bort ett konto

Ta bort konton från HTC Desire 10 lifestyle om du inte längre använder dem. När du tar bort ett konto tar det inte bort konton och information från själva onlinetjänsten.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på kontotyp.

Om du har loggat in på flera konton under en kontotyp, tryck på kontot som du vill ta bort.

3. Tryck på > Ta bort konto.
Viktigt: Vissa personuppgifter kan behållas av tredjepartsprogrammet när du tagit bort kontot från HTC Desire 10 lifestyle.