HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Lägg till dina sociala nätverk, e-postkonton med mera

Du kan synkronisera kontakter, kalendrar och annan information från dina sociala nätverk, e-postkonton och onlinetjänster på HTC Desire 10 lifestyle. Beroende på kontotyp, ger inloggning på dina onlinekonton dig möjlighet att synkronisera uppdateringar mellan HTC Desire 10 lifestyle och nätet.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på den typ av som du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ange din kontoinformation.
Tips:
  • I Inställningar > Konton och synkronisering trycker du på Automatisk synkronisering På/av-knappen för att ställa in automatiskt synkronisering av alla dina konton.
  • Du kan lägga till flera Google konton.