HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Skapa ett låsmönster för vissa appar

Lägga till ett säkerhetsmönster till vissa installerade appar som du anser vara privata eller personliga. Du blir ombedd att rita det när du öppnar en vald app efter att telefonen har vaknat från viloläget.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Boost+.
  2. Tryck på Lås appar.
  3. Rita önskat låsmönster.
  4. Ange din födelsedag.Detta kommer att vara din säkerhetsfråga om du har glömt lösenordet.
  5. Tryck på På/av-knappen bredvid en app för att kräva ett låsmönster för att öppna den
  6. Tryck på .
Tips: För att ändra appens låsmönster trycker du på Låsa appar > > Ändra mönster.