HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Manuell rensning av skräpfiler

Ta bort skräpfiler som skapar oreda i lagringsutrymmet eller bromsar telefonens prestanda.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Boost+.
  2. Tryck på Rensa skräp.

Boost+-appen visar hur mycket av lagringsutrymmet används av olika skräpfiler, t ex cache-filer, reklamfiler, temporära filer och app-installatörer.

3. Markera eller rensa de skräpfilstyper som du vill ta bort.

Du kan trycka på bredvid en kategori för att visa filerna under den.

4. Tryck på för att rensa skräpfiler.
Obs!: I Boost+-programinställningar kan du också välja att bli meddelad när dina skräpfiler överstiger en viss gräns eller när en app inte används under en viss tid.