HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Vad du kan göra på HTC Boost+-appen

Optimera telefonens prestanda, maximera telefonens lagringskapacitet och du kan även låsa vissa program för en extra sekretessnivå.

Här är några av de saker du kan göra när du använder Boost+-appen.

• Övervaka telefonens lagringsutrymme och minnesanvändning.
  • Radera cache-filer, app-installatörer, temporära filer och reklamfiler på din telefon.
  • Optimera systemresurser för att förlänga batteritiden medan du spelar dina favoritspel.
  • Hantera oregelbundna appaktiviteter, lås appar med känsligt innehåll eller avinstallera appar du inte använder.
Relaterade guider