HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Kopiera filer mellan HTC Desire 10 lifestyle och din dator

Du kan kopiera musik, foton och övriga filer till HTC Desire 10 lifestyle.
Viktigt:
  • Spara och stäng ner dina filer innan du kopierar dem från datorn till HTC Desire 10 lifestyle, eller vice versa.
  • Om du använder minneskortet som internminne, kommer datorn bara att visa minneskortets innehåll.
  1. Anslut HTC Desire 10 lifestyle till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. Lås upp skärmen på HTC Desire 10 lifestyle om den är låst.
  3. När du får ett popup-meddelande som frågar om du vill använda USB för filöverföringar, tryck på Ja.

Om du inte ser det här meddelandet, öppna Meddelandepanelen, tryck på meddelandet Använd USB för och sedan Filöverföring.

Du kommer då att se alternativ för visning eller importering av filer på datorskärmen.

4. Välj att visa filer.
  5. Kopiera filerna från datorn till HTC Desire 10 lifestyle, eller vice versa.
  6. När filerna har kopierats, koppla från HTC Desire 10 lifestyle från datorn.