HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Ska jag använda minneskortet som flyttbar lagringsenhet eller internminne?

Använd minneskortet som flyttbar lagringsenhet när det redan finns innehåll såsom dina media och andra filer så att du inte förlorar dem. Om du har ett helt nytt minneskort, så kan du välja om du vill använda det som flyttbar lagringsenhet eller konfigurera det som en förlängning av internminnet.

Flyttbar lagringsenhet

Använd ett nytt minneskort som flyttbar lagringsenhet att kunna sätta in och använda kortet på HTC Desire 10 lifestyle och andra Android-telefoner.

Intern lagring

Konfigurera ett nytt minneskort som interminne för mer integritet och säker användning. Detta krypterar och formaterar minneskortet så att det fungerar på samma sätt som internminnet.

Detta utökar också internminnet eftersom:
  • Skärmdumpar, foton, media och andra filer kommer att lagras på minneskortet.
  • Appar från tredje part som du har installerat och deras data kan flyttas mellan telefonminnet och minneskortet.
Varning: När du har konfigurerat minneskortet som internminne, så kan kortet endast användas på den HTC Desire 10 lifestyle där det formaterades.