HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Google program

Räkna med sviten av Google-appar på HTC Desire 10 lifestyle för att hjälpa dig att vara produktiv, surfa på internet, ha det roligt och mycket mer.

Gmail

Skicka och ta emot e-post från dina Google-konton eller andra e-postkonton.

Gmail låter dig lägga till ditt Microsoft Exchange ActiveSync-arbetse-post.

Google Kalender

Schemalägg händelser, möten och avtalade tider. Google Kalender synkroniserar med ditt Google-konto så att dina kalenderhändelser och påminnelser följer med dig.

Google Chrome

Surfa på internet, sök på webben och bokmärk dina favorithemsidor.

Google Drive

Lagra dina foton, dokument och övriga filer på Google Drive för att komma åt dem med HTC Desire 10 lifestyle, din dator och andra enheter. Förutom standardminnet som du får från Google Drive, kan du vara berättigad till extra onlinelagring helt utan kostnad. Logga in på ditt Google-konto på HTC Desire 10 lifestyle (inte från din dator eller någon annan icke-HTC-telefon) för att ta del av detta erbjudande.

Google Maps

Spåra din aktuella position, visa trafiksituationer i realtid och få en detaljerad vägbeskrivning till din destination.

Dessutom innehåller programmet ett sökverktyg för att hitta intressepunkter eller en adress på en karta, eller visa gatunivåvyn för olika positioner.

Google Play Musik

Skapa ditt eget musikbibliotek, spela dina favoritlåtar och köp album eller låtar.

YouTube

Dela dina videor eller kolla in de senaste virala videorna.