HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Ringsignaler, meddelandeljud och alarm

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Ljud och meddelande.
  3. Tryck på ett objekt för att ändra det och välj sedan olika ljud för ringsignal, systemmeddelanden och alarm.
    Tips: Gå till inställningarna på önskade appar för att välja ljud för nya meddelanden, e-post respektive händelsepåminnelser.
  4. Tryck på Volymer för att ställa in volymnivåer för varje ljudtyp.
För att söka fler ljud i Teman kan du gå till Inställningar > Anpassa > Redigera aktuellt tema och tryck sedan på Ringsignal, Meddelande eller Alarm.