HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Lägga till widgetar på Startsida

Widgetar ger snabb tillgänglighet för viktig information och medieinnehåll.
  1. Tryck på och håll ned ett tomt utrymme på en widgetpanel.
  2. I popup-menyn, tryck på Lägga till appar och widgetar.
  3. Tryck på > Widgetar.
  4. Bläddra igenom widgetar eller tryck på om du vill söka efter en specifik widget.
  5. Tryck och håll ner en widget och dra den sedan till den widgetpanel där du vill lägga till den.

Ändra widgetinställningar

Du kan ändra grundinställningarna för vissa widgetar.

1. Tryck och håll ner på en widget på Startsida och dra den sedan till .
  2. Anpassa inställningarna för widgeten.

Ändra storlek på en widget

Du kan ändra storlek på en del widgetar när du har lagt till dem på startsidan.
  1. Tryck och håll ned en widget på startsidan och lyft sedan på fingret. Om en ram visas så innebär det att widgetens storlek kan ändras.
  2. Dra ramens sidor för att öka eller minska widgetens storlek.