HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Ladda ner teman eller enskilda element

Hitta och ladda ner färdiga teman och element som gör det enkelt för dig att anpassa din HTC Desire 10 lifestyle.
  1. Tryck på och håll ned ett tomt utrymme på en widgetpanel.
  2. Tryck på Ändra tema.
  3. Om det är första gången som du använder Teman, tryck på Komma igång och logga sedan in med önskat konto.
  4. Tryck på > Rekommenderas.
  5. På skärmen Rekommenderas, tryck på bredvid varje kategori för att bläddra bland rekommenderade objekt.
  6. Tryck på en miniatyr för att se detaljskärmen.
  7. Tryck på Hämta.
Tips: Om du inte vill ladda ner temat eller något element på en gång kan du trycka på för att bokmärka det först.

För att tillämpa temat efter att det har laddats ner, tryck på Verkställ. Om temat du valt innehåller ljud så kommer ringsignal, meddelandeljud och varningsljud också att förändras.