HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hantera programmeddelanden

Du kan ställa in prioritet, känslighet och mer.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Ljud och meddelande.
  2. Tryck på Hantera appmeddelanden och tryck sedan på appen som ska ställas in.

Du kan även trycka och hålla ner ett meddelandei meddelandepanelen och sedan trycka på .

3. Tryck på På/av-knappen bredvid alternativet som du vill växla.
Inställningar för programmeddelanden tillämpas på meddelanden i panelen Meddelanden och låsskärmen.