HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hämta program från Google Play

Google Play är rätt ställe att besöka när du vill ha nya program till din HTC Desire 10 lifestyle. Välj från ett stort urval av gratis- och betalprogram, från produktivitetsprogram till underhållning och spel.
Obs!:
  • Du behöver ett Google Wallet-konto för att köpa betalappar eller köpa genom appar. Om du redan har ett Google-konto, lägg bara till Google Wallet genom att logga in med ditt befintliga användarnamn och lösenord på wallet.google.com.
  • Namnet på Play Store-programmet kan variera beroende på i vilken region du befinner dig.
  • Möjligheten att köpa program varierar beroende på region.

Leta upp och installera ett program

När du installerar program och använder dem i HTC Desire 10 lifestyle kan de kräva tillgång till dina personliga uppgifter eller åtkomst till vissa funktioner eller inställningar. Hämta och installera enbart program som du litar på.
Viktigt: Var särskilt försiktig vid hämtning av program som har åtkomst till funktioner eller stora mängder information i HTC Desire 10 lifestyle. Du ansvarar själv för konsekvenserna av att använda hämtade program.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Play Store.
  2. Bläddra eller sök efter ett program.
  3. När du hittar ett program som du gillar, tryck på det och läs dess beskrivning och användarrecensioner.
  4. För att hämta eller köpa ett program, tryck på Installera (för gratisprogram) eller prisknappen (för betalprogram).
  5. Tryck på Acceptera.
    Tips: Program uppdateras ibland med förbättringar eller buggfixar. För att hämta uppdateringar automatiskt, tryck på > Automatisk uppdatering efter installation av programmet.
För att öppna programmet, gå till skärmen Program och tryck sedan på programmet.

Återställa program från Google Play

Uppgraderat till en ny telefon, ersatt en tappad telefon eller utfört en fabriksåterställning? Återställ program som du tidigare har hämtat.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Play Store.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Mina program och spel, svep till fliken Alla och tryck sedan på det program som du vill återställa.
  4. Installera programmet.

För mer information, se Google Play-hjälpen.

Relaterade guider