HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Konfigurera HTC Desire 10 lifestyle för första gången

När du slår på HTC Desire 10 lifestyle för första gången — eller efter att du har gjort en fabriksåterställning — blir du uppmanad att konfigurera den.
Tips: Du kan aktivera TalkBack genom att navigera genom röståterkoppling innan du väljer språk. Tryck och håll ned två fingrar på skärmen tills du hör ett meddelande som säger att tillgänglighetsläge är aktiverat.
Gå igenom enhetskonfigurationen för att välja Internetanslutning, logga in på ditt Google konto, ställa in enhetskydd för HTC Desire 10 lifestyle och mer.
Använd Android säkerhetskopieringstjänst om du har använt den för att säkerhetskopiera din gamla telefon innan. På skärmen Hämta dina appar och data tryck på Återställ från denna säkerhetskopiering. Från menyn, välj din gamla telefon om du vill återställa dina program från en tidigare telefon som har säkerhetskopierats med hjälp av Android säkerhetskopieringstjänst.

Annars tryck på Konfigurera som ny enhet.

Obs!:
En del funktioner som behöver ansluta till Internet såsom platsbaserade tjänster och autosynkronisering av dina online-konton kan medföra extra dataavgifter. För att undvika att det uppstår datakostnader, avaktivera dessa funktioner under Inställningar. För mer information om platstjänster, se Slå på och stänga av platstjänster.