HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

nano-SIM-kort

HTC Desire 10 lifestyle använd ett standard nano-SIM-kort. Isättning av ett modifierat kort som är tjockare än ett vanligt nano-SIM-kort kan göra att kortet inte passar ordentligt eller medföra skador på kortplatsen.

Sätta i nano-SIM-kortet

Obs!: Stöd för Dual SIM-kort varierar beroende på telefonmodell, region och land.
  1. Kontrollera att HTC Desire 10 lifestyle är avstängd och håll den stadigt med framsidan vänd nedåt.
  2. Öppna luckan för kortplatsen med din tumme eller ett finger.
  3. Beroende på telefonmodell gör följande:
    • Enkel SIM-modell:

Öppna luckan för nano-SIM-kortets plats. För in ett nano-SIM-kort på kortplatsen med kortets guldkontakter vända uppåt och det avfasade hörnet vänt utåt.

• Dubbel SIM-modell:

Dra ut kortfacken från två nano-SIM-kortets plats. Placera ditt 4G LTE/3G nano-SIM-kort i SIM 1-kortfacket och ditt andra nano-SIM-kort i SIM 2-kortfacket med guldkontakterna vända uppåt och det avskurna hörnet vänt utåt.

Obs!: SIM 2-kortplatsen kan endast ansluta till 2G-nätverk.
  4. När du sätter tillbaka facket för nano-SIM-kortet se till att det är vänt uppåt så att nano-SIM inte ramlar ut. Tryck facket hela vägen in i kortplatsen.

Enkel SIM-modell:

Dubbel SIM-modell:
  5. Stäng luckan för kortplatsen. Tryck uppifrån och ned mot luckans botten för att låsa den på plats.

Ta ut nano-SIM-kortet

Viktigt: Stäng av HTC Desire 10 lifestyle innan du tar ut kortet.
  1. Öppna luckan för kortplatsen med din tumme eller ett finger.
  2. Dra ut facket för nano-SIM-kortplatsen och ta ut nano-SIM-kortet.
  3. Stäng luckan för kortplatsen. Tryck uppifrån och ned mot luckans botten för att låsa den på plats.