HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

HTC Desire 10 lifestyle översikt

Efter att ha tagit ut HTC Desire 10 lifestyle från förpackningen, bekanta dig först med kortplatsernas lägen och de olika knappkontrollerna.
Obs!: Stöd för Dual SIM-kort varierar beroende på telefonmodell, region och land.
  1. STRÖM
  2. VOLYM-knappar
  3. 3,5 mm hörlurskontakt
  4. Öronsnäcka/högtalare
  5. Meddelande-LED
  6. Avståndssensor
  7. Främre kamera
  8. Lucka
  9. TILLBAKA
  10. STARTSIDA
  11. SENASTE PROGRAM
  12. Hål för snodd
  13. Högtalare
  14. USB-anslutning
Viktigt:
Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.
Obs!:
  • Om du vill använda ett fodral eller skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Köpa ett fodral eller skärmskydd för HTC Desire 10 lifestyle.
  • Undvik att vätska eller damm kommer in i mikrofonens öppning för att förhindra skador på mikrofonen.
  • Undvik att koppla headset från tredje-part eller tillbehör med metall som dinglar nära headsetkontakten. Användning av dessa kan påverka mottagningen.
  • Ta inte isär telefonens delar. Försök inte bända upp telefonen eller ta ut batteriet med våld. Detta kan skada telefonen eller dess elektronik och gör garantin ogiltig.