HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

På vilket sätt sparar App-viloläget i Android 6.0 batteritiden?

Appar som är inaktiva medan skärmen är på kommer att placeras i App-viloläge för att spara batteritid. En app går in i App-viloläge under följande förutsättningar:
  • Telefonen laddas inte.
  • Du har inte öppnat eller använt appen på några dagar.
  • Inga förgrundsaktiviteter körs. Till exempel, appen spelar inte musik eller strömmar innehåll.
  • Appen har inga väntande meddelanden.

Under App-viloläget, kommer en inaktiv app ha nätverksåtkomst minst en gång om dagen. Aktiviteter såsom app-synkronisering kommer att skjutas upp tills det finns nätverksåtkomst.