HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hur delar jag mina telefons Internetanslutning med andra enheter?

Du kan dela din telefons dataanslutning genom USB, Wi‍-Fi eller Bluetooth.

Gå till Inställning, tryck på Mer > Delning av mobilt nätverk, och välj om du vill dela via USB-sammanlänkning, Wi‍-Fi surfpunkt eller Bluetooth sammanlänkning. Om du ska dela telefonens dataanslutning via USB-internetdelning måste du först ansluta telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln.

Obs!:
  • En dataanslutning som 3G krävs. Kontakta din mobiloperatör för information om dataändringar. Utökad användning av din datanslutning, Wi‍-Fi eller Bluetooth kan tömma batteriet snabbare.
  • Vissa funktioner kanske inte är tillgänglig på alla telefoner.