HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Vad kan jag göra om jag har glömt lösenordet för skärmlåset, PIN-koden eller mönstret på HTC Desire 10 lifestyle?

Om du har glömt eller tappat bort lösenordet för skärmlåset, PIN-koden eller mönstret, så har du upp till 5 försök på dig för att försöka låsa upp telefonen. Om detta misslyckas, får du inga fler försök.

Först och främst måste du ange lösenordet, PIN-koden eller mönstret på rätt sätt. Om du fortfarande misslyckas efter flera försök, är en fabriksåterställning det enda sättet att låsa upp telefonen. Men innan du gör det, se till att du är medveten om följande:
  • En fabriksåterställning raderar alla data, media och filer från telefonens lagring. Du kommer att förlora dem och kommer inte att kunna återställa dem om du inte har synkroniserat eller säkerhetskopierat dem innan.
  • Se till att du kan ditt Google-kontonamn och lösenord. Du behöver dem för att låsa upp telefonen efter fabriksåterställningen.

Om ett Google-konto och skärmlås har ställts in, så kan Enhetsskydd aktiveras. Detta innebär att efter en fabriksåterställning så måste du logga in med samma Google-konto som var inloggat på telefonen. Om du har glömt ditt lösenord för Google-kontot, använd datorns webbläsare och gå till www.google.com/accounts/recovery för att återställa lösenordet först.

Så här utför man en fabriksåterställning med maskinvaruknapparna på HTC Desire 10 lifestyle.

1. Stäng av strömmen.
  2. Tryck och håll ner knapparna VOLYM UPP, VOLYM NER och STRÖM samtidigt i 5 sekunder eller längre.
  3. Släpp knapparna när du ser skärmen starthanterare.
  4. Tryck på VOLYM NER för att välja alternativet Fabriksåterställning och tryck sedan på STRÖM-knappen.
    Varning: Se till att du inte väljer andra alternativ på skärmen starthanterare. Detta kan upphäva garantin eller göra telefonen oanvändbar.