HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hur skapar jag min egen film på Google Foto?

Du kan skapa en film med hjälp av bilder och videor från telefonens lagring eller Google-kontot.
  1. Se till att du är inloggad på ditt Google-konto från Google Foto.
  2. På startsidan, tryck på > Foton.
  3. Tryck på > Film.
  4. Markera de foton och videor som ska ingå. Du kan:
    • Tryck på en miniatyr för att välja den.
    • Tryck på ett datum för att välja alla mediafiler under det.
    • Tryck och håll ner en miniatyr som första val och sedan dra fingret till det sista objektet som du vill markera.
  5. Tryck på Skapa.

Foton och videor som lagras på telefonens lagring kommer att behöva laddas upp till ditt Google-konto först innan du kan använda dem i filmen. Du kan behöva vänta tills Google Foto har laddat ditt innehåll.

6. Tryck på Namnlös för att skriva en filmtitel.
  7. Tryck på för att tillämpa ett filter.
  8. Tryck på för att lägga till bakgrundsmusik.
  9. Tryck på för att ordna om dina foton eller videoklipp.
  10. När du är klar med redigeringen kan du trycka på att dela den till dina konton på nätet.Eller tryck på > Exportera video för att spara den på telefonens lagring.