HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hur sparar jag batteriet?

För att säkerställa en längre batteritid på telefonen kan du följa några av dessa tips:
  • I appen Inställningar, gå till Ström > Batterianvändning eller Historik för att se information om olika appars batterikonsumtionsmönster.
  • Använd appen Boost+ för att kontrollera om det finns oregelbundna aktiviteter på din telefon som har hanterats eller som du måste avsluta. Denna app har även en Spelbatteriförbättring-funktion som optimerar systemresurserna för att spara på batteriet utan att påverka din spelupplevelse.
  • Vid användning av tillbehör med en USB typ C-anslutning, se till att koppla bort den från telefonen när du inte använder den. Den kommer att fortsätta använda batteriet så länge den är ansluten till telefonen.
  • Du kan välja att aktivera olika batterisparande funktioner på telefonen, till exempel Strömsparfunktion, Batterioptimering och Extrem strömsparfunktion. Se bruksanvisningen eller guiderna för mer information.
  • Ladda telefonens batteri med laddaren som medföljer i lådan.