HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Vad är nytt och annorlunda med HTC Desire 10 lifestyle?

HTC Desire 10 lifestyle har en huvudkamera på 13 MP, en främre kamera på 5 MP och mer.

Vad är nytt och speciellt med Kamera-appen

• HTC:s Kamera-app har gjorts om från grunden, vilket gör det lättare att växla mellan olika kameralägen, slå på eller stänga av viktiga inställningar samt justera bildens ljusstyrka och fokus.
  • För att snabbt väcka telefonen direkt till Kamera-appen, svep bara två gånger neråt på skärmen.

Uppslukande ljud

HTC BoomSound med Dolby Audio Surround ger din musik, filmer och spel ett biosurroundljud.

Verkligen personlig

Var kreativ och utforma en unik startsida med hjälp av Teman-appens nya funktioner som Fristilslayout, etiketter och Tidsbaserad bakgrund.

Nytt tangentbord

TouchPal tangentbord, ett populärt och dynamiskt skärmtangentbord är nu standard på din telefon.

Boost+

Boost+ hjälper dig att hantera dina systemresurser för att förbättra prestandan och förlänga batteritiden.

Android 6.0 Marshmallow

• Now on Tap söker intuitivt efter relaterad information direkt i appen, till exempel medan du tittar på ett meddelande eller en hemsida.
  • För att skydda din telefon och integritet, har Android 6.0 förbättrat sättet för appar att få tillgång till vissa uppgifter eller funktioner, till exempel kontakter eller mikrofonen.
  • Använd ditt nuvarande minneskort som flyttbar lagring som kan sättas in och kommas på vilken som helst Android-telefon. Eller om det är ett helt nytt kort, kan du ställa in det som intern lagring.
  • Doze-läge och App-viloläge hjälper att spara batteritiden genom att begränsa nätverksåtkomst när telefonen inte laddas, och när telefonen eller appar inte används under en längre tid.

Övriga

• HTC BlinkFeed spelar nu upp automatiskt inbäddade videoklipp från dina nyhetskällor.
  • HTC-appar såsom Galleri, Fotoredigerare, Kalender och Filhanterare är inte längre förinstallerade för att ge dig mer lagringsutrymme på telefonen så att du kan spara fler bilder, videor och filer. Om du vill använda dessa program kan vissa av dem fortfarande laddas ner från Google Play och installeras på HTC Desire 10 lifestyle.