HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Vad ska jag göra om jag tappar bort telefonen eller om den blir stulen?

Du kan använda Android Enhetshanteraren för att lokalisera telefonen under följande förhållanden:
  • Funktionerna fjärrlokalisera, låsa och radera på Android Enhetshanterare är aktiverade i Inställningar > Google > Säkerhet på din telefon.
  • Din borttappade eller stulna telefon är fortfarande ansluten till internet, inloggad på ditt Google-konto och har lokaliseringstjänsten påslagen.
  1. Med hjälp av datorns webbläsare, gå till www.google.com/android/devicemanager och logga in på samma Google-konto som du använde på telefonen.

Android Enhetshanteraren visar dig mer information om telefonens läge när den upptäcks.

2. Gör något av följande:
    • Klicka på Ring så att telefonen ringer ifall du har bara tappat bort den.
    • Om det är första gången som du använder Android Enhetshanterare, klicka på Aktivera låsa och radera om du vill fjärrlåsa eller radera telefonen. När du ser de enskilda Låsa- och Radera-knapparna, klicka på den som du vill utföra.
      Obs!:
      • Fjärradering kommer att genomföra en fabriksåterställning för att ta bort alla data på din telefons lagring, inklusive appar, appdata och inställningar.
      • Fjärraderingen kanske inte raderar all data från telefonen permanent, inklusive personlig information.