HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Varför kan jag inte använda flerfingergester med mina appar?

Det beror på att Mediagester är aktiverad som standard. Det gör gester med tre fingrar exklusivt för att dela innehåll eller för att använda med HTC-appar. Du kan inte använda gester med flera fingrar (gester som använder tre eller flera fingrar) för andra ändamål.
För att använda gester med flera fingrar i spel- eller musikinstrumentappar, avmarkera alternativet Mediagest i Inställningar > Skärm och gester (eller Display, gester och knappar).