Themes

< < Menu

Vad är HTC Teman?

Teman gör det snabbt och enkelt för dig att anpassa din telefon med funktioner såsom bakgrunder, ljud och ikoner.

Du måste logga in med ditt föredragna konto för att ladda ner teman, ikoner, teckensnitt och mer från Teman-butiken. För att utforma och publicera dina egna teman i Teman-butiken går du till themes.htc.com.

Obs!:
  • Teman är en del av HTC Sense Home-programmet. För att få de senaste funktionerna i Teman, se till att du har hämtat den senaste versionen av HTC Sense Home.
  • Hjälpinnehållet här är baserat på följande programversion: 9.66.1x och uppåt.