Screen Capture Tool

< < Menu

Ta en partiell skärmdump

Behåll bara den del av skärmdumpen du behöver innan du delar eller sparar den.
  1. På skärmen som du vill fånga kan du göra följande:
    • I telefoner som har skärmen Navigeringslist, svep vidare till den andra panelen och tryck sedan på Screenshot button.
    • I telefoner som har tryckkänsliga knappar såsom HTC U12+ håller du nedtryckt STRÖM-knappen tills telefonen vibrerar och trycker sedan på Home buttonNavigeringslist medan du fortfarande trycker på STRÖM-knappen.
    • I telefoner som HTC U11 och tidigare modeller håller du nedtryckt STRÖM och VOLYM NER samtidigt.
    Telefonen fångar skärmen.
  2. Längst ner på skärmen trycker du på Delvis.
  3. På skärmdumpen drar du i hörnen eller sidorna för att beskära skärmdumpen. För att återställa skärmdumpen till dess ursprungliga skick trycker du på Återställ.
    Screen showing how to capture a partial area of the screen.
  4. Tryck på Klart när du är färdig.
  5. Tryck på Redigera för att rita eller skriva text på skärmdumpen.
  6. Tryck på Dela eller Spara.