Mail

< < Menu

Vanliga frågor

Varför kan jag inte skicka mötesinbjudningar i mitt Exchange ActiveSync-konto?

För att mötesinbjudningen ska visas i HTC E-post måste du även ha installerat HTC Kalender-programmet på din telefon.

Gå till Play Store, ladda ner och installera den senaste versionen av Kalender, och du kan nu skicka nya mötesinbjudningar i ditt Exchange ActiveSync-konto. Du kan behöva stänga och öppna HTC E-post för att se alternativet mötesinbjudning.